Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του KAVALA  AIR  SHOW 2012  που φέτος θα γίνει την Παρασκευή 22,  Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Φέτος η διοργάνωση θα είναι πλουσιότερη και καλύτερη από πέρσι, με την συμμετοχή των πτητικών μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας (Πολεμική Αεροπορία, Πολεμικό Ναυτικό, Στρατός) αλλά και με τη συμμετοχή ομάδων επιδείξεων από την Ιταλία και τα Βαλκάνια.

Ειδικά όμως φέτος θα υπάρχει επί πλέον της αεροπορικής επίδειξης και εκθεσιακός χώρος, τόσο στεγασμένος όσο και υπαίθριος, όπου οι διάφοροι φορείς θα μπορούν να επιδείξουν το αεροπορικό υλικό τους.
Με τον τρόπο αυτό θα υπάρχει η δυνατότητα πληρέστερης ενημέρωσης των 40.000 χιλιάδων θεατών που αναμένεται να παρακολουθήσουν το φετινό KAVALA  AIR  SHOW. Ταυτόχρονα οι θεατές θα μπορούν να έχουν από πρώτο χέρι ενημέρωση για το πόσο κοστίζει η αγορά καινούργιων ή μεταχειρισμένων πτητικών συσκευών και τι απαιτήσεις συντήρησης έχουν. Ακόμη θα μπορούν να μάθουν πόσο κοστίζει η αεροπορική εκπαίδευση και πόσος χρόνος απαιτείται για το πτυχίο χειριστή.

Στην αεροπορική έκθεση, θα δίνονται υπεύθυνες απαντήσεις σε οποιαδήποτε ερώτηση.

http://www.kavala-airshow.com/gr/index.php/site