Βιογραφικά Δ.Σ.

Πληροφορίες για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αερολέσχης Αθηνών.


Η Αερολέσχη Αθηνών, που αρχικά ιδρύθηκε το 1929 και επανασυστάθηκε σε σωματείο το 1951, είναι ένα μη κερδοσκοπικό αεραθλητικό σωματείο (κωδ. ΓΓΑ ΚΞ75), μέλος της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας.

Οι δύο βασικοί σκοποί της Αερολέσχης Αθηνών είναι η με κάθε μέσο διάδοση του αεροπορικού ιδεώδους και η συμμετοχή της σε όλες τις αεραθλητικές δραστηριότητες αλλά και λοιπές εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Για την επίτευξη των σκοπών της, η Αερολέσχη Αθηνών, διατηρεί πρότυπη σχολή εκπαίδευσης χειριστών ιδιωτικών αεροπλάνων (GR-RF-005), και προετοιμάζει χειριστές, ώστε να στελεχώσουν την πολυπληθή αθλητική ομάδα της για τη συμμετοχή τη σε Εθνικά και Διεθνή πρωταθλήματα και για την πραγματοποίηση πτήσεων σε αεροπροσκόπους, μαθητές και άλλες ομάδες ενδιαφερομένων.

Τέλος, η Αερολέσχη Αθηνών συντηρεί ένα στόλο ασφαλών αεροπλάνων που διαθέτει στα μέλη της καθώς και σύγχρονο εντευκτήριο για την αναψυχή των μελών της αλλά και όσων έχουν ενδιαφέρον για αεροπορικά θέματα.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αερολέσχης Αθηνών

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αερολέσχης Αθηνών, εώς το 2017 θα αποτελείται απο τους κάτωθι:

 

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΕΣΗ
1 Διονύσιος Ρούσινος Πρόεδρος
2 Γκρίτσης Ιώαννης
Αντιπρόεδρος
3 Ποδηματάς Παναγιώτης
Γ. Γραμματέας
4 Μεθενίτης Γιώργος
Ταμίας
5 Πετεινάρης Χρήστος
Μέλος

Διονύσιος Ρούσσινος

 

Πρόεδρος:
Διονύσιος Ρούσσινος

Info.....


Γεώργιος Μεθενίτης

Γ. Γραμματέας:
Γεώργιος Μεθενίτης

Info.....


Χρήστος Πετεινάρης


Μέλος:

Χρήστος Πετεινάρης

info....

Χαιρετισμός Προέδρου Αερολέσχης


Αγαπητοί φίλοι,

Καλώς ήλθατε στην ανανεωμένη Ιστοσελίδα της Αερολέσχης Αθηνών στο διαδίκτυο. Εδώ θα μπορέσετε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της Λέσχης μας. Επίσης μπορείτε να αντλήσετε βασικές πληροφορίες σε θέματα Διοίκησης, Οργάνωσης, Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης, Στελέχωσης και Επικοινωνίας.

Τι είναι όμως η Αερολέσχη Αθηνών; Η Αερολέσχη Αθηνών είναι ένα από τα αρχαιότερα αεροπορικά Σωματεία των Ελλήνων. Δεν είναι επιχείριση ούτε εξυπηρετεί συμφέροντα ολιγομελών ομάδων ή προσώπων. Είναι ανοιχτό σωματείο, προς όλους τους Έλληνες που αγαπάνε τον Αεραθλητισμό και τους ενθουσιάζει η Αεροπορική Ιδέα. Είναι πάνω από πρόσωπα και ατομικά συμφέροντα. Εξυπηρετεί σύμφωνα με το καταστατικό της, την διάδοση του Αεροπορικού Πνεύματος σε όλους τους Έλληνες αδιακρίτως. Σήμερα η ΑΛΑ κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον χάρη στην αγάπη, το φιλότιμο και τον εθελοντισμό των Μελών της. 

Με αυτά τα λίγα λόγια για την ΑΛΑ, σας χαιρετώ.

Με εκτίμηση, 
Ο Πρόεδρος της ΑΛΑ

Ποιος είναι Online

Έχουμε 8 επισκέπτες συνδεδεμένους

Ημερολόγιο

Φεβρουάριος 2019
ΔΤΤΠΠΣΚ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 

Κοινωνικά Δίκτυα

Υπολογισμός Ανέμου

Γκάλοπ

Πως συνδέεστε στην ιστοσελίδα μας ;
 

Στατιστικά

Μέλη : 4
Περιεχόμενο : 110
Σύνδεσμοι : 11
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 336488